click...click...

.

.

Wednesday, December 4, 2013

PAKEJ DEWAN & KATERING EKONOMI

PAKEJ DEWAN & KATERING EKONOMI : RM9.90 / PAX



MENU


-- NASI HUJAN PANAS / NASI MINYAK / NASI TOMATO / NASI JAGUNG ( 80% )
-- NASI PUTIH ( 20% )
-- AYAM MASAK MERAH / AYAM GORENG BEREMPAH
-- DAGING MASAK KICAP / SAMBAL SOTONG
-- DALCA SAYUR / PAJERI NENAS BOMBAY
-- ACAR MENTAH / ACAR BUAH
-- BUAH OREN
-- PAPEDOM
-- AIR KORDIAL

PAKEJ TERMASUK

~ MEJA PENGANTIN ~
-- MEJA PENGANTIN + ALAS MEJA + SCALLOP + SKIRTING
-- PINGGAN MANGKUK PENGANTIN, GELAS GOBLET & NAPKIN
-- KERUSI BANQUET + SARUNG KERUSI BANQUET + RIBEN

~ MEJA VIP ~
-- 2 MEJA VIP + ALAS MEJA
-- KERUSI PLASTIK + SARUNG KERUSI + RIBEN
-- 2 DOME & PINGGAN MANGKUK VIP

~ 23 MEJA TETAMU ~
-- 23 MEJA BULAT + ALAS
-- KERUSI PLASTIK

~ 2 BUFFET STATION ~

~ MEJA KEK ~

PERCUMA

-- TEMPAHAN MINIMA 800 PAX
-- TERMASUK KELENGKAPAN KATERING
-- TISU, AIS & AIR MINERAL DISEDIAKAN
-- PELAYAN BERSERAGAM
-- HIDANGAN PENGANTIN
-- KEK PENGANTIN 3 TINGKAT

 ******************************************************************************

PAKEJ KATERING + DEWAN STANDARD : RM12.00 / PAX



MENU

-- NASI MINYAK / NASI HUJAN PANAS / NASI TOMATO / NASI JAGUNG( 80% )
-- NASI PUTIH ( 20% )
-- AYAM MASAK MERAH / AYAM GORENG BEREMPAH
-- RENDANG DAGING / DAGING MASAK KICAP
-- SAMBAL SOTONG / SOTONG GORENG TEPUNG / UDANG SAMBAL /
UDANG GORENG KUNYIT / IKAN TONGKOL MASAK KICAP /
IKAN KEMBUNG SWEET SOUR
-- DALCA SAYUR / PAJERI NENAS
-- ACAR MENTAH / ACAR BUAH
-- BUAH
-- KUIH MANIS / BUBUR MANIS
-- PAPEDOM
-- AIR KORDIAL

PAKEJ TERMASUK

~ 1 SET HIDANGAN PENGANTIN ~
-- AYAM GOLEK
-- UDANG GORENG PANJAT
-- IKAN MASAK SWEET SOUR
-- DESERT
-- ANEKA BUAH-BUAHAN

~ MEJA PENGANTIN ~
-- MEJA PENGANTIN + ALAS MEJA + SCALLOP + SKIRTING
-- KERUSI BANQUET + SARUNG KERUSI BANQUET + RIBEN
-- PINGGAN MANGKUK PENGANTIN + GELAS GOBLET + NAPKIN

~ MEJA VIP ~
-- 2 MEJA VIP + ALAS MEJA
-- KERUSI BANQUET + SARUNG KERUSI + RIBEN
-- 2 DOME, PINGGAN MANGKUK

~ 25 MEJA TETAMU ~
-- 25 MEJA BULAT + ALAS
-- KERUSI PLASTIK
-- SARUNG KERUSI PLASTIK + RIBEN

~ 2 BUFFET STATION ~

~ MEJA KEK~


PERCUMA
-- TEMPAHAN MINIMA 800 PAX
-- TERMASUK KELENGKAPAN KATERING
-- TISU, AIS & AIR MINERAL DISEDIAKAN
-- HIDANGAN PENGANTIN
-- KEK PENGANTIN 3 TINGKAT
-- PELAYAN BERSERAGAM

LOVE,
NAZ & LIEZA

61 comments:

  1. Utk pakej ni, set hidangan pengantin tak da ker?? Hanya ada meja pengantin dahn meja VIP je ker?

    ReplyDelete
  2. YUP..HIDANGAN PENGANTIN TIDAK TERMASUK DLM PAKEJ KATERING & DEWAN EKONOMI...TETAPI IF CIK BERMINAT BOLEH TAMBAH RM100 UTK SET MAKANAN PENGANTIN...

    ReplyDelete
  3. salam..hiasan dalam dewan..ada x contoh gmbr n pakej hiasan? thnx

    ReplyDelete
  4. ayenz...boleh add sy di fb... NOR HALIZA SAPARI...

    ReplyDelete
  5. Salam.... Minat gan pakej dewan dan katering ekonomi.... Sye nk tuk 800 pax... Tp hidangan tuk pegantin xde... Jika wt penambahan berape yea.... Plz email quotation kt sye... tina88_mac@yahoo.com....

    ReplyDelete
  6. Assalam..berminat untuk dpatkan quotation pakej dewan standard bagi wedding adik saya next year dalam bulan June 2013..nak includes PA system+DJ dan pakej andam/pelamin..FYI, baju kawin buat sendiri cuma nak pelamin, make up dan hiasan dewan....emel saya zaitulakmam@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Salamm..berminat nak dapatkan quotation pakej dewan std utk 800pax..ni utk wedding adik bongsu next year June 2013..nak includes PA system+DJ dan pakej andam/pelamin..FYI, baju kawin sendiri cuma nak mekap dan hiasan pelamin..emel saya zaitulakmam@gmail.com..harap dapat membantu..tqvm

    ReplyDelete
  8. wslm...miss zaitul sy dh eel sebut harga, tq...

    ReplyDelete
  9. salam.... akak kalau tambah pax lagi price blh kurang tak???...

    ReplyDelete
  10. Salam.... Kak klu 1000pax price still same ke???... blh kurang tak???

    ReplyDelete
  11. wslm...sr.fieyza makin byk u order makin byk diskaun =)

    ReplyDelete
  12. tlg emel qoutation pls saziwindo@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. emel kan dekat sy qoutation ea tq saziwindo@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. aslmkum..azwin sy akn emel sebut harga ea..tq =)

    ReplyDelete
  15. salam sy berminat nak buat reception iA bulan 2 nex year 2013. jemputan kami dlm 600 since kami dh buat mjlis nikah. ni hanya untuk reception. Boleh tlg bg quotation untuk pakej lengkap dewan termasuk katering + deco + PA system + pelamin + baju pengantin sepasang . Untuk andaman saya dah ade. Tema kami garden. tenkiu ;)

    email : snow_purple11@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. Salam..sy berminat nak buat rreception di dewan iA bulan 2 tahun depan 2013.. Boleh tlg bg quotation untuk jemputan seramai 600, since kami dh buat mjlis nikah bulan 3 lps..Pakej lengkap dewan termasuk katering , pelamin + deco + pintu gerbang + Pakaian sepasang + PA system .. Andaman kami dh ade ...tema kami garden..and klu boleh nak fresh flowers for the deco.. boleh email quotation lengkap? thanks ;)

    email : snow_purple11@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. wslm..sy akn emel sebut hrga utk snow_purple11@yahoo.com...trm ksh

    ReplyDelete
  18. salam....terima tempahan di Jerantut Pahang tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..maaf ea service kami xsmpai jerantut..

      Delete
  19. Salam. Saya berrminat dengan pakej dewan standard. Kalo saya nk tmbah pakej andaman dan pelamin harga berapa ye. Untuk 100pax. Email sy kakimayam@gmail.com. Thanks

    ReplyDelete
  20. Salam. Saya berrminat dengan pakej dewan standard. Kalo saya nk tmbah pakej andaman dan pelamin harga berapa ye. Untuk 100pax. Email sy kakimayam@gmail.com. Thanks

    ReplyDelete
  21. salam , tempahan ni hanya valid untuk jemputan kahwin jeg ke ? klau dinner biasa hanya utk 150 org boleh x ? di tg malim ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..sila drop emel utk dptkn sebutharga ea..tq.

      Delete
  22. Boleh email saya sebut harga tak untuk pakej ekonomi dewan dan katering??
    Tolong masukkan sekali menu untuk pengantin.
    seha@alliedhori.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..baik sy akn emel sebut hrga..tq..

      Delete
  23. Replies
    1. wslm..baik sy akn emel sebut hrga..tq..

      Delete
  24. salam saya nak tanya quatation utk pax dalam 600 orang utk ekonomi pakej dan standard pakej...


    pelamin ada buat tak??
    deco dewan??
    jurufoto?

    email to frankygurlz89@yahoo.com
    tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..baik sy akn emel sebut hrga..tq..

      Delete
  25. Salam kak... boleh sya dpt harga tuk 300pax tapi untuk dome...sekali dgn kerusi meja semua + pa system...akak ada x provide pelayan? Email:milaibni@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...t sy send sebut harga di emel u ea..tq..

      Delete
    2. Assalamualaikum. boleh tak saya nak dapatkan quatation untuk seperti yg di atas & majlis di dewan area selayang. semua nak tapi untuk 300 pax. email : afiqah.mohdnoor@yahoo.com. Thank you in advance ^_^

      Delete
  26. Salam kak...berapa harga tuk meja dan kerusi tuk 250 pax dan nak buat dome... sekali dgn pa system...ada pelayan sekali x? Email:milaibni@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...t sy send sebut harga di emel u ea..tq..

      Delete
  27. Salam kak... boleh sya dpt harga tuk 300pax tapi untuk dome...sekali dgn kerusi meja semua + pa system...akak ada x provide pelayan? Email:milaibni@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...t sy send sebut harga di emel u ea..tq..

      Delete
  28. salam kak... boleh saya dapatkan harga untuk dewan 400 pax... terima kasih...

    emel : syamil_capt@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  29. salam... boleh saya dapatkan harga untuk dewan 500 pax, perlukan kerusi & meja tetamu, pelayan, meja & hidangan pengantin. terima kasih

    emel : syamil_capt@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  30. Salam..
    Boleh tlg bg quotation untuk jemputan seramai 500, pakej ekonomi dewan termasuk katering + deco + pintu gerbang + PA system termasuk Andaman and klu boleh nak fresh flowers for the deco.. boleh email quotation lengkap? thanks ;)

    ReplyDelete
  31. Salam..
    Blehh tlg bg quotation untuk jemputan seramai 500, Pakej ekonomi dewan termasuk katering + deco + pintu gerbang + PA system termasuk andaman boleh email quotation lengkap? thanks ;)

    ReplyDelete
  32. salam sis, saya nak sebut harga kategori pakej dewan lengkap, majlis saya 8feb2014,

    1. 330pax bagi dome (hidang serentak) + pelamin dewan + deco + pintu gerbang + Pakaian sepasang + PA system + Andaman + pelayan

    dan

    1. 330pax buffet + pelamin dewan + deco + pintu gerbang + Pakaian sepasang + PA system + Andaman + pelayan

    sis boleh emailkan ke ekmalyana@yahoo.com

    TQ:)

    ReplyDelete
  33. boleh x email kat sy quotation utk full set lengkap tanpa equipment dewan.. coz meja mkn dewan da provide.. tq..

    email : anisz_qs@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. salam.. boleh x email kat sy quotation full set tanpa equipment dewan.. coz meja makan dan guest pihak dewan da provide da.. tq..

    email : anisz_qs@yahoo.com

    ReplyDelete
  35. salam...pakej ekonomi utk 1000pax.
    +hidangan pengantin
    +sarung dan riben pada semua kerusi tetamu

    emel : msj.syafiq@gmail.com

    ReplyDelete
  36. salam...pakej ekonomi utk 1000pax.
    +hidangan pengantin
    +sarung dan riben pada semua kerusi tetamu

    emel : msj.syafiq@gmail.com

    ReplyDelete
  37. pakej ekonomi utk 1000pax.
    +hidangan pengantin
    +sarung dan riben utk semua kerusi tetamu

    emel: msj.syafiq@gmail.com

    ReplyDelete
  38. Salam,
    akak nak tanya beberapa soaln :-
    Boleh ambil tempahan tak untuk 200 orang?
    Kalau nak buat majlis pada 10.8.2013 , boleh ambil tak? Tolong PM di email akak iaitu yyzurina@gmail.com

    terima kasih - Zurina

    ReplyDelete
  39. Terima tempahan utk event kat seremban?
    Pm qoutation utk ekonomi dewa 1000pax.

    Tambahan :makanan pengantin,sarung dan riben utk kerusi tetamu,dan tambah 2 kanopi dan kerusi shj.tanpa meja.

    msj.syafiq@gmail.com

    ReplyDelete
  40. Assalamualaikum, boleh saya dapatkan quatation untuk pakej ini tapi untuk 300 pax. Majlis di dewan di area selayang :) email : afiqah.mohdnoor@yahoo.com. Thank you in advance kak :)

    ReplyDelete
  41. salam.. saya nk tahu mcm mana cara pembayaran ? deposit, brp % nk kena bayar and bila.. =)

    ReplyDelete
  42. salam, puan bole emel sy quotation untuk pakej dewam katering x?
    sy dr melaka..
    ni emel sy mummycet90@yahoo.com

    ReplyDelete
  43. slm, puan bole emel sy quotqtion untuk pakej dlm dewan x?
    sy dr melaka..
    ade add on charges ke?
    mummycet90@yahoo.com

    ReplyDelete
  44. salam...akak...kalau nak tempah untuk hiasan dewan sahaja boleh ke? untuk graduasi sekolah

    ReplyDelete
  45. salam...
    akak...kalau nak tempah untuk hiasan dewan sahaja boleh ke? untuk graduasi sekolah

    ReplyDelete
  46. Salam kak... boleh sy dpt harga utk 200pax...utk pakej ekonomi..sekali dgn kerusi meja semua + pa system + makan pengantin...akak ada x provide pelayan? Email:dco_nan23@yahoo.com

    ReplyDelete
  47. as salam..bole dapatkan details harga ntuk PAKEJ KATERING + DEWAN STANDARD/ PAKEJ KATERING EKONOMI + DEWAN ntuk 1000pax..plus pelamin + pa system..then nk tny dewan tu area mane..email: fazdliyaacob@gmail.com..thanks.

    ReplyDelete
  48. as salam..bole dapatkan details harga ntuk PAKEJ KATERING + DEWAN STANDARD/ PAKEJ KATERING EKONOMI + DEWAN ntuk 1000pax..plus pelamin + pa system..then nk tny dewan tu area mane..email: fazdliyaacob@gmail.com..thanks.

    ReplyDelete
  49. Assalam..berminat untuk dpatkan quotation pakej dewan standard bagi wedding adik saya next year ..nak includes PA system+DJ dan pakej andam/pelamin..FYI, baju kawin buat sendiri cuma nak pelamin, make up dan hiasan dewan....emel saya yusniza123@gmail.com

    ReplyDelete