click...click...

Wednesday, December 4, 2013

PAKEJ KANOPI & KATERING EKONOMI

PAKEJ KANOPI & KATERING EKONOMI : RM9.90 / PAX



MENU

 -- NASI MINYAK / NASI HUJAN PANAS / NASI TOMATO / NASI JAGUNG ( 80% )
-- NASI PUTIH ( 20% )
-- AYAM MASAK MERAH / AYAM GORENG BEREMPAH
-- KARI DAGING / DAGING MASAK KICAP
-- DALCA SAYUR / PAJERI NENAS BOMBAY
-- ACAR MENTAH / ACAR BUAH
-- BUAH OREN
-- PAPEDOM
-- AIR KORDIAL

PAKEJ TERMASUK

~ 1 KANOPI ARABIAN ~
-- SCALLOP
-- UNDERLAYER
-- BACKDROP
-- MEJA PENGANTIN + ALAS MEJA + SCALLOP + SKIRTING
-- KERUSI BANQUET + SARUNG KERUSI BANQUET + RIBEN
-- PINGGAN MANGKUK PENGANTIN, GELAS GOBLET & NAPKIN
-- 2 MEJA VIP + ALAS MEJA
-- KERUSI PLASTIK + SARUNG KERUSI + RIBEN
-- 2 DOME & PINGGAN MANGKUK VIP
-- LAMPU
-- KIPAS

~ 3 KANOPI PYRAMID ~
-- SCALLOP
-- 12 MEJA BULAT + ALAS
-- KERUSI PLASTIK
-- LAMPU
-- KIPAS

~ 2 BUFFET STATION ~

PERCUMA
-- TEMPAHAN MINIMA 800 PAX
-- TERMASUK KELENGKAPAN KATERING
-- TISU, AIS & AIR MINERAL DISEDIAKAN
-- HIDANGAN PENGANTIN
-- KEK PENGANTIN 3 TINGKAT
-- PELAYAN BERSERAGAM

 *******************************************************************************

PAKEJ KANOPI & KATERING STANDARD : RM12.00 / PAX



MENU

-- NASI MINYAK / NASI HUJAN PANAS / NASI TOMATO / NASI JAGUNG ( 80% )
-- NASI PUTIH ( 20% )
-- AYAM MASAK MERAH / AYAM GORENG BEREMPAH
-- KARI DAGING / DAGING MASAK KICAP
-- SAMBAL SOTONG / IKAN DORI SWEET SOUR
-- DALCA SAYUR / PAJERI NENAS
-- ACAR MENTAH / ACAR BUAH
-- BUAH
-- BUBUR MANIS
-- PAPEDOM
-- AIR KORDIAL

PAKEJ TERMASUK

~ 1 SET HIDANGAN PENGANTIN ~
-- AYAM GOLEK
-- UDANG GORENG PANJAT
-- IKAN MASAK SWEET SOUR
-- DESERT
-- ANEKA BUAH-BUAHAN

~ 1 KANOPI ARABIAN ~
-- SCALLOP
-- UNDERLAYER
-- BACKDROP
-- MEJA PENGANTIN + ALAS MEJA + SCALLOP + SKIRTING
-- KERUSI BANQUET + SARUNG KERUSI BANQUET + RIBEN
-- PINGGAN MANGKUK PENGANTIN + GELAS GOBLET + NAPKIN
-- 2 MEJA VIP + ALAS MEJA
-- KERUSI BANQUET + SARUNG KERUSI + RIBEN
-- 2 DOME, PINGGAN MANGKUK
-- LAMPU
-- KIPAS

~ 3 KANOPI PYRAMID ~
-- 12 MEJA BULAT + ALAS
-- KERUSI PLASTIK
-- SARUNG KERUSI PLASTIK + RIBEN
-- LAMPU
-- KIPAS

~ 2 BUFFET STATION ~

~ MEJA KEK~

PERCUMA
-- TEMPAHAN MINIMA 1000 PAX
-- TERMASUK KELENGKAPAN KATERING
-- TISU, AIS & AIR MINERAL DISEDIAKAN
-- HIDANGAN PENGANTIN
-- KEK PENGANTIN 3 TINGKAT
-- PELAYAN BERSERAGAM



LOVE,
NAZ & LIEZA

197 comments:

  1. 3 kanopi pyramid tu ade siap scallop ke x?

    ReplyDelete
  2. salam,
    kalau utk 500pax saje, berapa ye harga (for both ekonomi and standard package)

    ReplyDelete
  3. nk tnya...
    untuk tunang 100 pax lauk kampung kalau hantar food dan alatan saja berapa..

    satu lagik yg ade tambah kanopi satu meja tok 50 org duduk..berapa?

    ReplyDelete
  4. nk tnya kalau pakej tunang for 100 pax hantar lauk dan alatan berapa?

    dan harga bagi hantar lauk,alatan dan satu kanopi untuk 50 org duduk.

    ReplyDelete
  5. lieza i nak conopy je pls send me price

    ReplyDelete
  6. salam.... if majlis di port dickson buat x? berminat dgn pakej kanopy & katering standard. klu bley nk tambah 2 kanopy tetamu & 1 canopy pelamin...bley mntk quotation?
    misz_honeydior@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. wslm...mis honey saya dah reply sebut harga di emel anda...terima kasih =)

    ReplyDelete
  8. salam.. if i pilih yang pakej ekonomi dan saya nk tambah khemah, pelamin dalam kanopi, pa system dan dj, tarian kanak kanak,kompang live(orang), kerusi kalau boleh semua nk bersarung n meja vip kalau boleh nk tambah jadi 4 semua tu berapa? tolong emailkan qoutation pada saya boleh? -hajah sha- hajjahsha@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  9. wslm...cik hajjah saya dh reply sebut harga di emel anda...terima kasih =)

    ReplyDelete
  10. salam ley send sy sebut harga bgi pakej ekonomi tp sy nak tmbah meja untuk kek n tambah 4 lagi meja...kat email spidergurl90@gmail.com

    ReplyDelete
  11. dan pakej ni x siap dgn makanan pengantin ye kak??ley include kan harga ye skali x??

    ReplyDelete
  12. salam...
    klau utk pakej ekonomi 650pax sjh brape harge n berape canopy yg diprovide..?n untuk hidangan pengantin ape mknan yg dihidangkan...?boleh tlg email quotation kpd saldaone86@gmail.com

    ReplyDelete
  13. ain_enson@yahoo.com

    nk tnye psl pakej catering & canopy for 800 pax-ekonomi dan standard..
    nk kene tempah bape lame sblm kenduri?

    ReplyDelete
  14. ain..sy dh emel quotation seperti yg diminta..tq =)

    ReplyDelete
  15. salam...saya nak tanya, kalau untuk pakej kanopi & katering ekonomi (RM9.50/pax)untuk 500x saja, bape ye? athiEya_0o8o0@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. wslm...saya dh emel quotation ea..terima kasih =)

    ReplyDelete
  17. Salam, saya nak tempah canopy dan catering rumah untuk 12 Nov masih boleh lagi tak? Rumah di Taman Datuk Harun PJ. Majlis nikah, makan 400 orang, pakej standard, plus kompang dan silat pulut + PA system.

    Kalau dapat email saya info atau your hp boleh kita bincang....tq. ysaduri@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. wslm...lina saya dh reply quotation di emel anda...tq..=)

    ReplyDelete
  19. salam, saya berminat nk tempah servis untuk bulan 3 tahun dpn? boleh bg quotation?

    ReplyDelete
  20. wslm...sy akan bg quotation ea...=)

    ReplyDelete
  21. sorry for the late reply, please address your quotation here lovexnebula@gmail.com, TQ

    ReplyDelete
  22. salam..
    Pn. Kaseh NazLieza, saya nak tanya berkenaan dengan quotation untuk dua dua pakej (PAKEJ EKONOMI : RM9.50 / PAX & PAKEJ KANOPI & KATERING STANDARD : RM11.90 / PAX) untuk 600 pax..sila email terus ke mohamad.shahrulluddin@yahoo.com. Ribuan terima kasih.

    ReplyDelete
  23. WSLM...SY DH REPLY QUOTATION DI EMEL ANDA..=)

    ReplyDelete
  24. salam, nk tanye klau pakej ekonomi tu wat tuk 700 pax leh x? tlg send quo kt emel sy yer. pastu ade transport charge x klau majlis kt wangsa maju. tq. n_syima86@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. wslm..syima sy dh reply quotation harga utk anda...=)

    ReplyDelete
  26. leh pm x sy...sy minat dgn pakej rm9.50 tu....leh dtg ke tg malim x?ni email sy: amatsyu1401@gmail.com ...Terima kasihhh

    ReplyDelete
  27. salam...boleh pm sy x utk pakej RM9.50 tu? leh x dtg tg malim...

    ReplyDelete
  28. salam...boleh saya tanya utk majlis pertunangan plak mc mana? termasuk kanopy skali...plz quote miezana85@yahoo.com thanks..

    ReplyDelete
  29. wslm...sy akn reply quotation di emel ea..tq

    ReplyDelete
  30. salam...boleh saya tanya untuk majlis pertunangan??termasuk canopy sekali berapa ye??plz send quotation di email saya amira_akashah@yahoo.com...tq

    ReplyDelete
  31. a'kum...saya b'minat dgn pakej konopy & caterin rm 9.50.saya nak yanya masih blh ditempah utk p'kahwinan pd bln 6 awal bln?saya nak tahu mcmna utk membuat tempahan?blh emailkan pd saya di abgsayang2010@hotmail.com t'kasih..

    ReplyDelete
  32. wslm adiq...sy dh emel ea...sila check..tq.

    ReplyDelete
  33. Slm..sy brminat dgn pakej ekonomi, klu utk 400-500pax bp hrge nye ye? Utk majlis pernikahan..pls email me quotation at ieda_rosly@yahoo.com tq..

    ReplyDelete
  34. Salam..bole bagi quotation utk 500 pax pakej katering dan kanopi? majlis di seremban. email sy kisses.of.mia@gmail.com tq

    ReplyDelete
  35. wslm...ieda sy dh emel quotation utk anda...tq

    ReplyDelete
  36. wslm..mia sy dh emel quotation utk anda...tq

    ReplyDelete
  37. Slm, ade x pakej utk akad nikah? Utk 200 pax pakej ekonomi bp ye? Tlg email ye jijie_castelo@yahoo.com tq.

    ReplyDelete
  38. wslm...jijie sy akn emel sebut harga utk anda ea..=)

    ReplyDelete
  39. Slm, akk..sy msh menggu quotation dr akk..hopefully blh email kn pd sy ye..thx

    ReplyDelete
  40. Slm..bile agak nye blh email kn sy quotation ye?

    ReplyDelete
  41. wslm..sy dh email quotation utk jijie...

    ReplyDelete
  42. Salam. Kak boleh email quotation utk pakej majlis pernikahan (di rumah) approximately for 150pax. my email add: nysa102@gmail.com.

    Thanks in advance :)

    ReplyDelete
  43. Blh email quotation lengkap utk 600 pax?
    Tq

    ReplyDelete
  44. Blh email quotation lengkap utk 600 pax?
    Tq

    ReplyDelete
  45. en.dar blh tinggalkn emel address...

    ReplyDelete
  46. salam.. kak, bahagian dewan n katering tu xbley klik ek?bley tak akak tlg email kat saye quotation baru dewan n katering utk 800 pax..nnt akak email kat ain_enson@yahoo.com..tq

    ReplyDelete
  47. salam..kak, bahagian dewan n katering xbley klik ek?nnt bley x akak send quotation baru utk dewan n katering..utk 800pax..akak send kat email ni ye- ain_enson@yahoo.com..tq

    ReplyDelete
  48. Salam, love ur both package..but just nk tau quotation utk both package dgn 9 canopy arabian bleh.. usually,8 canopy (for guest sahaja) bleh cater brapa ramai yer in one time?plz email me the quo at nadia_miranty84@yahoo.co.uk..tqqqq

    ReplyDelete
  49. Salam, love both packages..however, if nk change those pyramid canopy tu dgn arabian and add another 5 arabian canopy dlm package tu brape yer? boleh email kan ke nadia_miranty84@yahoo.co.uk yerr..tqq

    ReplyDelete
  50. hai kak...kalo booking kene byr brape ?tarikh 13/10/2012 masih kosong tak?pakej ekonomi=1000pax..boleh hantar quotation..tQ
    email : nailis_playerz18@yahoo.com

    ReplyDelete
  51. hai kak..tarikh 13/10/2012 masih kosong?kalo booking kena byr berapa yea?
    nak ambil pakej ekonomi =1000 pax..boleh hntar quotation?TQ
    email = nailis_playerz18@yahoo.com

    ReplyDelete
  52. hye ros...akk akn reply thru emel ea..tq...

    ReplyDelete
  53. pls emel quotation utk 1500 pax (pakej ekonomi katering & kanopi)di ria_khai@yahoo.com. tq.

    ReplyDelete
  54. hi,i nak quotation utk 1500 pax (pakej ekonomi katering & kanopi). tq.

    ReplyDelete
  55. kak, boleh send quotation untuk 500pax pakej ekonomi katering&kanopi? email: perkhsyaa@gmail.com. Nak test food boleh ke kak? Terima kasih :)

    ReplyDelete
  56. kak, nak quotation untuk 500pax pakej ekonomi katering&kanopi. Email:perkhsyaa@gmail.com. boleh test food tak kak? terima kasih :)

    ReplyDelete
  57. salam...akk saye de emelkan pd akk ttg bbrp sokln. hope t akk reply ek... :)

    ReplyDelete
  58. salam...boleh saya tanya untuk majlis pertunangan 200 pax?termasuk canopy sekali berapa ye? kougra_shoyru@yahoo.com...tq

    ReplyDelete
  59. salam...boleh saya tanya untuk majlis pertunangan?anggaran 200 pax?termasuk canopy sekali berapa ye??plz send quotation di email saya .tq
    madihahjamil@gmail.com

    ReplyDelete
  60. salam kak, klu sy nk pakej yg standart tu klu sy nk 500pax? tambah PA system ngn kemah utk pelamin bape kak? email sy kt ainoorgarang87@gmail.com..tq

    ReplyDelete
  61. salam kak, klu sy nk pakej yg standart tu utk 500pax tu bape eh? sy nk tmabh dgn PA system ngn khemah utk pelamin..ni email sy ainoorgarang87@gmail.com..tq

    ReplyDelete
  62. wslm...sis madihah, saya akn emel ea...tq =)

    ReplyDelete
  63. wslm...sis ainoor, saya akn emel ea...tq =)

    ReplyDelete
  64. salam .. sis leh x emailkn quotation utk majlis pertunangan dalam 100 pax .. pakej yg sesuai .. skali dgn kanopi .. thanks ..

    email pd >> azlianaazlan@yahoo.com

    ReplyDelete
  65. Askm...bleh x send quot. utk pakej kanopi n katering (RM 9.70) - utk 800pax.Tarikh 6/10/12 masih ada kosong ?Adakah hidangan pengantin termasuk sekali. Apakah menu nya?


    E-mail saya: normah_1965@yahoo.com

    ReplyDelete
  66. Salam..kak tlg email quotation full pakej..tq
    Ida_narcissus87@yahoo.com

    ReplyDelete
  67. slm kak....
    klu nak pakej kanpoi & katering standard tp for 500 pax....
    baper kak...? emailkn kat saya...

    ReplyDelete
  68. Klu utk 500 pax kt area kuala pilah amik tempahan x?
    Sy berminat ngan pakej ekonomi tuh. Ade caj utk transport ke?

    ReplyDelete
  69. miz as...tlg drop ur emel for quotation k..tq =)

    ReplyDelete
  70. flip...tlg drop ur emel for quotation k..tq =)

    ReplyDelete
  71. wslm..hamidah t akk send sebut harga by emel ea..

    ReplyDelete
  72. wslm..sis normah t sy send sebut harga by emel ea..

    ReplyDelete
  73. Salam,
    boleh tak bagi quotations utk pakej ekonomi & standard bg 500pax... n kalau ada pakej lengkap boleh tak kalau emailkan skali kat syiemazatul26@gmail.com

    Terima kasih =)

    ReplyDelete
  74. Salam, boleh tak alau tolong emailkan sy quotation untuk pakej ekonomi & standard untuk 500pax... kalau ada pakej lengkap emailkan skali kt syiemazatul26@gmail.com

    ReplyDelete
  75. wslm...

    miss syima sy akn emel sebut harga ea..

    trm ksh =)

    ReplyDelete
  76. nailyhusnasaflan@gmail.com..
    tolong emailkan sy quotation untuk pakej ekonomi & standard untuk 1000pax

    ReplyDelete
  77. aslmkum...mis yiyi sy akn emel ea..tq =)

    ReplyDelete
  78. Salam sis, saya nak tau quotation harga yang Pakej Ekonomi tu untuk 800 orang gak. Tapi nak tambah teh tarik, meja VIP nak 4 buah. Boleh ke? Hehe. Sis quote la ape yg patut. Ade pakej2 len andam, photography yg budget pun bleh quote skali. Majlis April depan di Kajang Sel. Sekian.

    haniff.izhar@gmail.com

    ReplyDelete
  79. wslm...br.haniff sy akn emel sebut harga k..

    ReplyDelete
  80. Salam... 18hb Nov 2012 masih kosong ke untuk tempahan? saya duduk sikamat, seremban. tlg bagi quotation utk 500 org tetamu siap kanopi dgn meja ye..cuma buat kecil2lan..nak bajet sbb majlis sambut menantu je..TQ email saya: posh_bgosh6@yahoo.com

    ReplyDelete
  81. Salam... 18hb Nov 2012 masih kosong ke untuk tempahan? saya duduk sikamat, seremban. tlg bagi quotation utk 500 org tetamu siap kanopi dgn meja ye..cuma buat kecil2lan..nak bajet sbb majlis sambut menantu je..TQ email saya: posh_bgosh6@yahoo.com

    ReplyDelete
  82. Saya nak mintak quotation untuk pakej ni. Pastu, deposit minimum berapa ye?terima tak kalau bayar ansuran?ni email saya..azwarabuni@yahoo.com TQ

    ReplyDelete
  83. Saya berminat dengan pakej ni.Boleh send quotation kat email saya tak azwarabuni@yahoo.com saya nak tau berapa deposit minimum and cara pembayaran..boleh ke secara ansuran?TQ

    ReplyDelete
  84. Salam, boleh bagi quotation utk 500 pax siap kanopi dan mkn beradap tak? nak buat majlis sambut menantu kecil kecilan saja pd 18hb nov 2012.. kosong tak tarikh tu? email ke posh_bgosh6@yahoo.com TQ

    ReplyDelete
  85. Assalam.

    Ada buat untuk rumah terbuka? saya nak buat utk 250pax...saya ada emel tadi... Azlina.

    ReplyDelete
  86. wslm...siti zubaidah, azwa & azlina sy akn emel sebut harga k...tq =)

    ReplyDelete
  87. Salam puan, saya berminat dengan PAKEJ KANOPI & KATERING STANDARD : RM12.00 / PAX dan jemputan saya dianggarkan 800 - 1000 jemputan. Saya hendak mengadakan majlis tersebut pada 22 Disember 2012 di Prima Saujana Kajang.
    Persoalan saya, ada berapa buah khemah kah yang akan disediakan dan masih kosong lagi kah pada tarikh tersebut..
    Email saya " jamal6683@gmail.com " atau Hp 0192118844

    ReplyDelete
  88. Salam puan, saya berminat dengan PAKEJ KANOPI & KATERING STANDARD : RM12.00 / PAX dan jemputan saya dianggarkan 800 - 1000 jemputan. Saya hendak mengadakan majlis tersebut pada 22 Disember 2012 di Prima Saujana Kajang.
    Persoalan saya, ada berapa buah khemah kah yang akan disediakan dan masih kosong lagi kah pada tarikh tersebut..
    Email saya " jamal6683@gmail.com " atau Hp 0192118844

    ReplyDelete
  89. wslm..sy akn emel sebut harga utk br.jamal..tq

    ReplyDelete
  90. salam..mintak tolong hantar quotation utk pakej ekonomi 500 orang kat nizammusa@gmail.com

    ReplyDelete
  91. wslm...br.nizam sy akn emel sebut harga...tq.

    ReplyDelete
  92. salam.kalo area negeri sembilan charge brape ye..sy nk untuk seribu..leh email sebut harga x..di email chiby_4570@yahoo.com..nk tambah 2 khemah tetamu

    ReplyDelete
  93. salam.kalo area seremban, negeri sembilan charge brape ye..leh email kan sebut harga x..untuk 1000 org..tp nk tambah khemah tetamu lagi 2..email dekat chiby_4570@yahoo.com

    ReplyDelete
  94. wslm...siti khusaimah sy akn emel sebut harga ea..

    ReplyDelete
  95. saya nak pakej ini untuk 500 orang. boleh emailkan quotation untuk both pakej. Thanks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...sis tina blh drop ur emel utk sebut hrga..tq =)

      Delete
  96. assalamualaikum..sy berminat untuk ambil pakej katering rm9.70 untuk 800 pax dan saya nak lakukan majlis di Bentong pahang,brape caj pengangkutan yea?dan brape harge kalo sy nak sume kanopi jenis arabian.hantar email pade sy suci_cat88@yahoo.com untuk sebut harga..mekaceh

    ReplyDelete
  97. wslm...sis tina blh drop ur emel utk sebut hrga..tq =)

    ReplyDelete
  98. salam sy zul zul_genius86@yahoo.com..nk taw harga klu tempahan 1500 org...
    area petaling jaya

    ReplyDelete
  99. Assalamualaikum,
    Saya berminat nak amik pakej katering PAKEJ EKONOMI : RM9.70 / PAX,tapi jumlah pax max 450.
    Lokasi kuala pilah,sila hantar sebut harga ke email saya rohzak@yahooa.com
    Terima kasih.

    ReplyDelete
  100. Assalamualaikum
    Saya berminat paket katering dengan kanopi RM9.70/pax,
    Tetapi max pax 450 org
    Lokasi kuala pilah
    Sila bagi sebut harga die email saya rohzak@yahoo.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  101. salam kak..
    boleh sy dptkn quotation utk Majlis Aqiqah (150 pax) bertempat di Bdr Pinggiran Subang (area Kg. Melayu Subang, Shah Alam):

    2 set canopy
    -meja
    -kerusi
    -scallop

    1 buffet station

    menu
    -nasi putih
    -2 lauk
    -1 sayur
    -buah
    -air

    seekor kambing golek

    tolong emailkan sy quotation ye kak..
    natashafiq@gmail.com

    thanks

    ReplyDelete
  102. salam kak..
    sy nak minta quotation utk Majlis Aqiqah bertempat di Bdr Pinggiran Subang (area Kg. Melayu Subang, S.Alam) utk 150 org :

    2 set canopy
    -meja
    -kerusi
    -scallop
    1 set buffet station

    menu
    -nasi putih
    -2 jenis lauk
    -1 sayur
    -buah
    -air kordial
    -seekor kambing golek

    tlg emailkan sy quaotation : natashafiq@gmail.com

    thanks

    ReplyDelete
  103. salam,
    ada menu masakan kampung tak?sekali dg kanopi
    bajet 300pax.
    blh email sebut harga??

    ReplyDelete
  104. ada menu masakan kampung tak?pakej sekali dg kanopi
    bajet 350pax
    tlg email sebut harga sekali.terima kasih

    ReplyDelete
  105. As salam, boleh quote harga utk 100pax, pakej ekonomi, 1 buffet station + 1 canopy, scallop, kerusi, meja.
    shazrenshah@gmail.com

    Thanks

    ReplyDelete
  106. emailkan qoutation pakej katering masakan kampung:-
    Saya perlukan quotation untuk :-

    Pakej Katering:-
    Tema:Tiffany blue+Dark grey

    Jenis masakan: Masakan kampung

    Menu:
    Nasi putih
    Daging salai m/lemak cili padi
    kambing masak kari
    ayam goreng berempah
    sayur campur goreng
    ulam2-ulaman:- kacang botol & timun
    sambal belacan
    buah2an
    air kodial

    2 set Lauk Pengantin Berhias
    Lauk: Telur puyuh+udang goreng+ikan siakap 3 rasa
    Dessert: Puding caramel+buah-buahan
    Stail: Buffet

    Pakej kanopi
    Pakej Scallop 2warna: Tiffany blue + dark grey @ baby blue+ silver

    1set kanopi pengantin arabic 10org
    -backdrop kanvas
    -Meja Makan Beradab 10 pax + Hiasan Bunga Hidup+scallop+skirting+alas meja
    -1set kerusi makan pengantin
    -8buah kerusi plastik+sarung kerusi+riben
    -4 MEJA VIP bulat+ ALAS MEJA
    -40 KERUSI PLASTIK + SARUNG KERUSI + RIBEN
    -4DOME & PINGGAN MANGKUK VIP
    -2lampu + 1kipas

    1set kanopi arabic khas utk pelamin

    5 set kanopi arabic untuk tetamu+scallop
    -20meja bulat +alas meja bulat labuh 1layer warna Tiffany blue@ baby blue
    -200 kerusi plastik + sarung kerusi+ dark grey @silver
    -5kipas + 10lampu
    -2set meja buffet+skirting+scallop

    Add on:
    - Meja bulat utk 10org x5
    - Kerusi plastik x 20
    - Kipas air x 1

    ReplyDelete
  107. Saya perlukan quotation untuk :-

    Pakej Katering:-
    Tema:Tiffany blue+Dark grey

    Jenis masakan: Masakan kampung

    Menu:
    Nasi putih
    Daging salai m/lemak cili padi
    kambing masak kari
    ayam goreng berempah
    sayur campur goreng
    ulam2-ulaman:- kacang botol & timun
    sambal belacan
    buah2an
    air kodial

    2 set Lauk Pengantin Berhias
    Lauk: Telur puyuh+udang goreng+ikan siakap 3 rasa
    Dessert: Puding caramel+buah-buahan
    Stail: Buffet

    Pakej kanopi
    Pakej Scallop 2warna: Tiffany blue + dark grey @ baby blue+ silver

    1set kanopi pengantin arabic 10org
    -backdrop kanvas
    -Meja Makan Beradab 10 pax + Hiasan Bunga Hidup+scallop+skirting+alas meja
    -1set kerusi makan pengantin
    -8buah kerusi plastik+sarung kerusi+riben
    -4 MEJA VIP bulat+ ALAS MEJA
    -40 KERUSI PLASTIK + SARUNG KERUSI + RIBEN
    -4DOME & PINGGAN MANGKUK VIP
    -2lampu + 1kipas

    1set kanopi arabic khas utk pelamin

    5 set kanopi arabic untuk tetamu+scallop
    -20meja bulat +alas meja bulat labuh 1layer warna Tiffany blue@ baby blue
    -200 kerusi plastik + sarung kerusi+ dark grey @silver
    -5kipas + 10lampu
    -2set meja buffet+skirting+scallop

    Add on:
    - Meja bulat utk 10org x5
    - Kerusi plastik x 20
    - Kipas air x 1
    emailkan ke ainniey@gmail.com

    ReplyDelete
  108. salam kak.. nak tanye leh send qoution yg ekonomi rm9.70 tu x?
    sya nak buat pada 10.8.2013 raye ke tiga nanti. harga dan term sama lgi x kak? pada hari tu akk terima tempahan x? minta jasa baik akk bantu sya. sya di area kelana jaya. harga ade tambah x untuk penghantaran.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm..dewi blh bg emel address pd akk?

      Delete
  109. Salam , sye nk tnye pakej ekonomi tuk 500 pax trmasuk katering n kanopi . . Area seremban. Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...dh send sebut harga di emel u ea..tq..

      Delete
  110. Salam , sye nk tnye pakej ekonomi tuk 500pax trmasuk kanopi n katering brape ye ? Area seremban . . Please email me . . Mrwana.88@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...dh send sebut harga di emel u ea..tq..

      Delete
  111. Salam , sye nk tnye pakej ekonomi tuk 500 pax trmasuk katering n kanopi . . Area seremban. Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...dh send sebut harga di emel u ea..tq..

      Delete
  112. salam
    boleh sy dapatkan quotation utk pakej ekonomi 9.70/pax,utk 1000org,
    beserta sebut harga canopy pyramid, pakej photography n sebagainya.

    email : intan.syahidah@yahoo.com

    terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...dh send sebut harga di emel u ea..tq..

      Delete
  113. Salam sis, saya nak tau quotation harga,
    Pakej Ekonomi 9.70/pax tu untuk 1000 orang.
    Tapi nak tambah canopy pyramid dalam 3 lagi.
    Sis quote la ape yg patut. Ade pakej2 photography yg budget pun bleh quote skali.

    Majlis Jun depan di Puchong.

    terima kasih.
    email ke : intan.syahidah@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...dh send sebut harga di emel u ea..tq..

      Delete
  114. Asmlkm puan kaseh NazLieza.. sy nk tny.. perkhidamatan yg d sediakan, de x mbk sewa kanopi,pinggan dan cawan serta pelayan berseragam? kalo ade,brpa caj die utk 800pax? ni email saya.. hanamustoa@gmail.com .. tq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...dht sy send sebut harga di emel u ea..tq..

      Delete
  115. asmlkm.. sy nk tny.. perkhidmatan yg d sediakan. ade x sewa kanopi,peralatan katering spt pinggan,cwan,chafing dish serta pelayan berseragam? kalo ade berapa caj nye utk 800 pax? ni email sy. hanamustaoa@gmail.com
    tq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...t sy send sebut harga di emel u ea..tq..

      Delete
  116. Salam, Saya najk buat kenduri kesyukuran utk 100 orang set nasi beriani , ayam goreng berempah, beruani dagung acar nenas, buah, air kordial, parpodum termasuk satu kanopi pada 13.4.2013 di seri jelok kajang. Mohon quotation ye.
    Email : fadzilahjalil1969@yahoo.com.my

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...t sy send sebut harga di emel u ea..tq..

      Delete
  117. salam,sy nak tahu harga utk 500pax bg kedua2 pakej kat atas ni.sy berminat nak tempah.
    majlis 26mei ni dekat cheras.
    boleh info sy kat izzatychumie89@gmail.com

    terima kasih:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm...t sy send sebut harga di emel u ea..tq..

      Delete
    2. saya nak jugak plz email kat saya cutelala85@yahoo.com

      Delete
    3. Blh sy dptkn no tel utk sy berhubung ttg package catering & canopy utk majlis bertunang.
      kc_aishah@yahoo.com

      Delete
    4. Salam, Saya nak buat majlis pertunangan utk 100 orang set nasi ayam, buah, termasuk satu kanopi untuk 50 duduk pada 15.9.2013 di pekan sabak bernam, sel. Mohon quotation ye.
      Email : suefazurina@gmail.com

      Delete
  118. Assalamualaikum....

    Sebelum saya teruskan bertanya mengenai pakej yg diawarkan oleh pihak puan, saya nak tau jika 8hb December 2013 masih lagi free atau tidak. Sekiranya free saya ingin berurusan dgn pihak puan dgn lebih lanjut bagi pekej perkahwinan. Mohon pihak puan dpt reply dgn kadar segera. Terima kasih. Email : arfahmat83@gmail.com

    ReplyDelete
  119. salam,sy nak tahu harga utk 500pax bg kedua2 pakej kat atas ni.sy berminat nak tempah.. bagi sye quo sis.. izanfai@gmail.com. ASAP

    ReplyDelete
  120. salam,sy nak tahu harga utk 500pax bg kedua2 pakej kat atas ni.sy berminat nak tempah.. bagi sye quo sis.. izanfai@gmail.com. ASAP

    ReplyDelete
  121. salam,sy nak tahu harga utk 500pax bg kedua2 pakej kat atas ni.sy berminat.. pm quo sis..izanfai@gmal.com. ASAP sis.. tqvm.

    ReplyDelete
  122. saya nak harga untuk 500pax pakej diatas..plz email cutelala85@yahoo.com

    ReplyDelete
  123. Salam, saya nak buat majlis dengan PAKEJ KANOPI & KATERING EKONOMI:

    Tapi saya nak untuk 300/400 orang makan, 2 Canopy berhias, 1 set buffet station.

    Emel saya arham.zero@gmail.com untuk majlis bulan 29/12/2013 ini thanks

    ReplyDelete
  124. salam sis, boleh emailkan quotation sy berminat pakej katering + kanopi utk 1200 pax. ni email sy. eda_belle@yahoo.com. tqsm

    ReplyDelete
  125. Hi kak, saya nak tanya harga untuk pakej ekonomi kanopi & katering untuk 500 pax. Area Klang. Email saya: oja_moja@yahoo.com. Thanks. :)

    ReplyDelete
  126. wanny_wandi@yahoo.com

    nk tnye psl pakej catering & canopy for 800 pax-ekonomi dan standard..
    nk kene tempah bape lame sblm kenduri?

    ReplyDelete
  127. Salam Kak, tlg emailkan saya quotation untuk pakej PAKEJ KANOPI & KATERING EKONOMI : RM9.70 / PAX kalau saya tambah lagi 1 kanopi and desert untuk 800 pax. yang pelayan tu bpe org ea?
    email saya elyaafniza@ymail.com

    ReplyDelete
  128. salam, perkhidmatan disediakan dekat area kuantan tidak?

    ReplyDelete
  129. askum saya nak tahu akak ada tak ambek tempahan macam nie ? and kalau ada berapa ea harga die ?


    2 KANOPI piramid ~
    -- 12 MEJA BULAT + ALAS
    -- KERUSI PLASTIK utk 80 tetamu
    -- SARUNG KERUSI PLASTIK + RIBEN
    -- LAMPU
    -- KIPAS

    tambah dengan

    -- MEJA PENGANTIN + ALAS MEJA + SCALLOP + SKIRTING
    -- KERUSI BANQUET + SARUNG KERUSI BANQUET + RIBEN

    akak boleh infom saya kat

    email fifie.amira@yahoo.com
    number 0176633641 .

    please replay .

    ReplyDelete
  130. askm akak ada tak ambek tempahan mcm nie ? kalau ada berapa harga ea ?

    2 KANOPI PYRAMID ~ ( untuk d ltak kan dkt luar rumah )
    -- SCALLOP
    -- 12 MEJA BULAT + ALAS
    -- KERUSI PLASTIK 80 tetamu
    -- LAMPU
    -- KIPAS

    ( utk d letakkan dalam kawasan rumah )

    -- MEJA PENGANTIN + ALAS MEJA + SCALLOP + SKIRTING
    -- KERUSI BANQUET + SARUNG KERUSI BANQUET + RIBEN

    sebarang infom bleh email saya kat yahoo , fifie.amira@yahoo.com .
    number 0176633641 / 0176449375 .

    please replay .

    ReplyDelete
  131. salam, sy nak tempah pakej kanopi ekonomi rm9.70 utk 2.11.13 ni bleh x?

    ReplyDelete
  132. salam, sy nak tempah pakej kanopi ekonomi rm9.70 utk 2.11.13 ni bleh x?

    ReplyDelete
  133. salam, sy nak tempah pakej katering kanopi ekonomi rm9.70 utk 2.11.13 ni bleh x?

    ReplyDelete
  134. salam.
    tolong emel quotation n tempat akak..utk 1000pax
    ni emel saya. sitizarifah_amir@yahoo.com

    ReplyDelete
  135. Assalamualaikum..saya Feza, call tapi x dpt2..nak bay deposit utk kenduri kahwin di cheras, 30hb nov, 500pax..

    ReplyDelete
  136. Assalamualaikum, saya feza..call byk kali x dpt sbb nak bay deposit utk kenduri kahwin di cheras.

    ReplyDelete
  137. slm, sy nk buat majlis aqiqah pada 17.8.2013 tlg bg sebut harga utk 150 org. menu, nasi beriani, kurma kambing (aqiqah), aym merah, acar timun, paceri nenas, buah, air. dan kanopi 2 set... emel nikisasaid@gmail.com

    ReplyDelete
  138. salam, boleh bagi quotation untuk 1000pax tambah 1 kanopi pelamin dan 3 kanopi tetamu tambahan. nadia.nawawi@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  139. Salam,

    Boleh email quotation untuk katering menu masakan kampung & kanopi untuk 250 pax? Termasuk kerusi meja.. Email: farizafawzi@yahoo.com

    ReplyDelete
  140. slm...sy berminat nk tau utk pakej standard sekali ngan kanopi utk 500pax brp yea

    ReplyDelete
  141. assalam kak...nk tny kedai akk ni kt mana??? klu pakej with fotografi bape ea...???ni email: msmj_dhia@yahoo.com

    ReplyDelete
  142. salam kak....sy nk tny klu pakej ekonomi + fotografi bape?majlis bln 12 at seremban
    ni my email: msmj_dhia@yahoo.com

    ReplyDelete
  143. salam puan kaseh..boleh emel pd aaya quotation untuk pakej lengkap di rumah dan di dewan untuk majlis perkahwinan??majlis akan diadakn di dewan putrajaya dan di rumah sg merab pd thn 2014 sblm bln ramadhan..ni emel sy ziscosadeath0@yahoo.com

    ReplyDelete
  144. salam puan kaseh..boleh emel pd aaya quotation untuk pakej lengkap di rumah dan di dewan untuk majlis perkahwinan??majlis akan diadakn di dewan putrajaya dan di rumah sg merab pd thn 2014 sblm bln ramadhan..ni emel sy ziscosadeath0@yahoo.com

    ReplyDelete
  145. As slm
    Akak..Sy hilal just nk dptkn qoutation dr akak tentang service Yg Akak provide...nie email Sy elalsr9@gmail.com

    ReplyDelete
  146. As slm Kak bleh Sy dptkn quotation utk service Yg Akak sediekn nie email sy elalsr9@gmail.com

    ReplyDelete
  147. Salam,buat majlis pertunangan utk 100 orang untuk pakej pertama. pada 15.9.2013 di pekan sabak bernam. Mohon quotation ye.
    Email : suefazurina@gmail.com

    Reply

    ReplyDelete
  148. salam

    tlg send quotation untuk 400pax ke skyrevengga@yahoo.com

    ReplyDelete
  149. salam

    tlg send quotation untuk 400pax ke skyrevengga@yahoo.com

    ReplyDelete
  150. salam

    tlg send quotation untuk 400pax ke skyrevengga@yahoo.com

    ReplyDelete
  151. Akak nk dptkn sebut harga. majlis.kahwin di.PD 28/12. Menu .nasi putih 60%, nasi minyak 40%, ayam goreng brempah, daging kurma, sotong sambal, dalcca, sambal belacan, air sirap sejuk, kuih2 dan bubur pulut hitam. anggaran utk 700 org. beserta set canopi, kerusi dll. email nurul99anis@gmail.com

    ReplyDelete
  152. salam boleh rekemenkan saya pakej mana paling sesuai untuk 130 org berserta 1 kanopi untuk majlis doa selamat di seremban.boleh email mazniza83@gmail.com

    ReplyDelete
  153. boleh tak email kat saya location kat mana and quotation utk 800pax..
    rihafar@yahoo.com.
    thanks.
    -shuhada-

    ReplyDelete
  154. boleh tak email kan quotation utk 800pax.
    and area mana ye ni.

    rihafar@yahoo.com

    -shuhada-

    ReplyDelete
  155. kalau nak pakej makan&minum untuk 150pax sahaja berapa u all ambil ??

    ReplyDelete
  156. PAKEJ KATERING EKONOMI untuk 150 org berapa kalian ambil ??
    untuk makan minum sahaja...boleh buat order x ??

    ReplyDelete
  157. Hye. Saya nk dapatkan quotation utk 500pax termasuk canopy, kerusi, meja utk both pakej standard & ekonomi.. please email to sheilafeeza@yahoo.com..mcmane if wedding on may 2014..ada harga lain yang lebih menarik? terima kasih

    ReplyDelete
  158. salam. saya nak tahu quotation utk 600 pax PAKEJ KANOPI & KATERING EKONOMI : RM9.70 / PAX. email sy: nuraqilahsyuhaidah@gmail.com

    ReplyDelete
  159. Assalamualaikum
    Saya berminat paket katering dengan kanopi RM9.70/pax,
    Tetapi max pax 200 org
    Lokasi serdang
    Sila bagi sebut harga die email saya monteshell@gmail.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  160. Assalamualaikum
    Saya berminat paket katering dengan kanopi RM9.70/pax,
    Tetapi max pax 200 org
    Lokasi serdang
    Sila bagi sebut harga die email saya monteshell@gmail.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  161. Salam,
    nak mintak sebut harga 150orang bagi majlis pertunangan berlangsung pada 15/12/13. emailkan nuradilahsaharuddin@gmail.com

    ReplyDelete
  162. salam, sebut harga untuk 150 orang , 15/12/13.
    emailkan ke nuradilahsaharuddin@gmail.com
    thank u :)

    ReplyDelete
  163. salam, sebut harga untuk 150 orang , 15/12/13.
    emailkan ke nuradilahsaharuddin@gmail.com
    thank u :)

    ReplyDelete
  164. Salam..kedai ktne?leh bg alamat x?
    atok4314@gmail.com

    ReplyDelete
  165. Salam..kedai ktne?leh bg alamat x?
    atok4314@gmail.com

    ReplyDelete