click...click...

Wednesday, December 4, 2013

PAKEJ KATERING

PAKEJ KATERING MURAH : RM 7.50 / PAX



MENU


-- NASI MINYAK / NASI HUJAN PANAS / NASI TOMATO /NASI JAGUNG ( 80% )
-- NASI PUTIH ( 20% )
-- AYAM MASAK MERAH / AYAM GORENG BEREMPAH
-- DAGING MASAK KICAP / SAMBAL SOTONG
-- DALCA SAYUR / PAJERI NENAS BOMBAY
-- ACAR MENTAH / ACAR BUAH
-- BUAH OREN
-- PAPEDOM
-- AIR KORDIAL

PAKEJ TERMASUK

-- TEMPAHAN MINIMA 800 PAX
-- TERMASUK KELENGKAPAN KATERING
-- TISU, AIS & AIR MINERAL DISEDIAKAN

*************************************************************************************

PAKEJ KATERING EKONOMI : RM7.90 / PAX


MENU

-- NASI MINYAK / NASI HUJAN PANAS / NASI TOMATO / NASI JAGUNG ( 80% )
-- NASI PUTIH ( 20% )
-- AYAM MASAK MERAH / AYAM GORENG BEREMPAH
-- DAGING MASAK KICAP / SAMBAL SOTONG
-- DALCA SAYUR / PAJERI NENAS BOMBAY
-- ACAR MENTAH / ACAR BUAH
-- BUAH OREN
-- PAPEDOM
-- AIR KORDIAL

PAKEJ TERMASUK

-- TEMPAHAN MINIMA 800 PAX
-- TERMASUK KELENGKAPAN KATERING
-- TISU, AIS & AIR MINERAL DISEDIAKAN
-- HIDANGAN PENGANTIN
-- PELAYAN BERSERAGAM

*************************************************************************************

PAKEJ KATERING STANDARD : RM9.00 / PAX



MENU

-- NASI HUJAN PANAS / NASI MINYAK / NASI TOMATO / NASI JAGUNG ( 80% )
-- NASI PUTIH ( 20% )
-- AYAM MASAK MERAH / AYAM GORENG BEREMPAH
-- KARI DAGING / DAGING MASAK KICAP
-- SAMBAL SOTONG / IKAN DORI SWEET SOUR
-- DALCA SAYUR / PAJERI NENAS BOMBAY
-- ACAR MENTAH / ACAR BUAH
-- BUAH OREN
-- BUBUR MANIS
-- PAPEDOM
-- AIR KORDIAL

PAKEJ TERMASUK

-- TEMPAHAN MINIMA 800 PAX
-- TERMASUK KELENGKAPAN KATERING
-- TISU, AIS & AIR MINERAL DISEDIAKAN
-- HIDANGAN PENGANTIN
-- KEK PENGANTIN 3 TINGKAT
-- PELAYAN BERSERAGAM


LOVE,
NAZ & LIEZA

122 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Nak tanya, ada pakej tak untuk makanan/minuman for 100 pax untuk majlis akad nikah? I perasan juga that you provide kanopi, kalau sekali dgn kanopi, macam mana harga nya? Can you email me at bregitta.wong@gmail.com

    Thanks v much!

    -me oso nak cari benda sama!i want to do it for tunang~
    this is my mail
    leeyamorphosis@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun sama boleh emelkan pada sy juga nadiatulaswanimohdyusuff@yahoo.com.

      Delete
    2. saya pun sama.boleh emelkan harga pada sy nadiatulaswanimohdyusuff@yahoo.com

      Delete
    3. saya pun sama boleh emelkan pada sy juga nadiatulaswanimohdyusuff@yahoo.com.

      Delete
  3. leeya lee...saya dh reply quotation anda...=)

    ReplyDelete
  4. bregitta...saya dh reply quotation anda di emel ea...=)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..
    sy berminat pakej katering murah & ekonomi, boleh bagi senarai harga untuk 500 orang.
    Email sy adalah mohdhamidon@gmail.com

    ReplyDelete
  6. wslm...en.midon saya dh reply sebut harga di emel anda...terim kasih =)

    ReplyDelete
  7. salam..nk tnye la..klu nk tempah katering, actually kene tempah bape bulan lg awal eh?
    saye punye wedding day maybe bln 3@5 taun dpn..
    beside,saye bminat nk taw quotation utk pakej katering murah @ ekonomi utk 800pax..
    blh email pd - ain_enson@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. sy nk mintak quotation utk 1000 org di dewan wisma sejarah...
    pekej nk termasuk alas meja dan skali dgn hiasan meja pengantin serta kerusi pengantin.
    dewan nih guna kerusi banquet

    ReplyDelete
  9. hanadanisya...liza dh reply emel di hanadanisya @gmail.com ea

    ReplyDelete
  10. salam...
    sy berminat dgn pakej katering standard.blh tahu senarai harga utk 600 pax t'msk hidangan pengantin sekali?
    trima kasih ye...nnoamiku@gmail.com

    ReplyDelete
  11. salam
    sy berminat dgn pakej katering standard.blh sy mintak quotation utk 600pax termasuk hidgn pgntin sekali..?
    trima kasih

    ReplyDelete
  12. wslm...nnoamiku sy dh emel quotation utk anda k..tq..

    ReplyDelete
  13. hello
    sy berminat nak dptkn pakej katering for 600pax, dgn kanopi skali. u ade pakej lengkap x? thx: izzatina@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Salam
    sy berminat nak dptkn pakej katering utk 500pax. Boleh x bagi harga untuk pakej tu sbb x nk buat majlis besar sgt.: sufiansidek@gmail.com

    ReplyDelete
  15. salam,
    sy berminat nak dptkn pakej katering utk 500pax. awk ade harga lengkap x? Tq

    ReplyDelete
  16. Salam Kak Kaseh,

    Mcmmna sya nk call kakak utk cerita lbih lanjut ea..

    kalo bley sya nk amik skali ngan andam..

    bley x email no tel dkt email sya: aiizzati@scanprint.com.my.

    terima kasih.

    ReplyDelete
  17. salam, boleh emailkn quoatation x? ni email sy, aizuddinmiskandar@gmail.com, pakej tok 800 orang

    ReplyDelete
  18. salam, boleh tak saya dapatkn quoatation tok cater 800 orang?
    tq.

    ReplyDelete
  19. wslm...sy akn emel sebut harga utk anda =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, bagaimana sy boleh menghubungi pihak akak ek?sy berminat hendak mengambil katering dgn pihak akak, tp untuk 600pax shjala..so boleh x hantar quotation ke norimah.sallehudin@yahoo.com

      Delete
    2. Salam, boleh x email sy quotation untuk 600pax?ke norimah.sallehudin@yahoo.com

      Delete
  20. wslm..eima sy dh reply quotation utk anda...=)

    ReplyDelete
  21. salam, boleh tak email sy quotation untuk 500 pax untuk setiap package. fairuz_amira91@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  22. salam,kak boleh tak email kan saya quotation 600pax bagi katering murah & katering ekonomi.tq..ekin_roses87@yahoo.com.

    ReplyDelete
  23. salam boleh x email dekat sy quotation utk 600 pax utk setiap package.
    jokergals82@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Salam, boleh emailkan quotation bagi pakej katering di Ijok untuk 1000 pax. Saya berminat dengan pakej 7.80 per pax. Kalau ambil 1000 pax x dapat kurang ke. Saya budget dalam RM7.00 dengan pelayan. Boleh dapat ke ye. Email kan ke admin@isdacreative.com

    ReplyDelete
  25. Salam boleh x email quotation untuk majlis perkahwinan 700 pax (pakej katering ekonomi).

    kt email address ni... nur-azean.salehudin.ym@skl.renesas.com

    TQ

    ReplyDelete
  26. wslm...sy akn emel sebut harga ea..

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum wbt,
    Sis,tolong mail sy quotation utk 1000 pax..
    Pakej utk dewan ye..complete dgn kusi meja ye..tq
    -weyda-
    meidani86@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. Salaam..nak tanya utk pakej ekonomi.boleh bag I quotation sekali dgn kerusi meja pelamin meja beradab hiasan dewan..boleh emel ke zaitulakmam@gmail.com..terima kasih

    ReplyDelete
  29. Salaam...berminat utk dapatkan quotations pakej economy serta kerusi meja pelamin Dan hiasan dewan...terima kasih

    ReplyDelete
  30. wslm...

    sy akn emel sebut hrga utk weyda & zaitul =)

    ReplyDelete
  31. salam, blh tak bg quotation utk majlis akad nikah? 100 pax, kalau boleh skali dewan, tq

    email kat syiemazatul26@gmail.com

    ReplyDelete
  32. wslm...miss syima akk akn emel sebut harga utk u k..

    ReplyDelete
  33. salam..blh email quatation utk majlis kat dewan tak...catering sekali pelamin...tuk 1400pax..

    fifierazak@gmail.com

    ReplyDelete
  34. salam...email kat sy quotation untuk majlis di dewan..catering sekali dgn pelamin...mkn tuk 1400pax..

    fifierazak@gmail.com

    ReplyDelete
  35. wslm..fifie sy akn emel sebut harga ea..trm ksh =)

    ReplyDelete
  36. Salam bole email sy quo untuk pakej ekonomi untuk 600 pax t'masuk hidangan pengantin? Tq :)
    missbelldania@ymail.com

    ReplyDelete
  37. Salam bole email sy quo untuk pakej ekonomi untuk 600 pax t'masuk hidangan pengantin? Tq :)
    missbelldania@ymail.com

    ReplyDelete
  38. Salam bole email sy quo untuk pakej ekonomi untuk 600 pax t'masuk hidangan pengantin? Tq :)
    missbelldania@ymail.com

    ReplyDelete
  39. Salam bole email sy quo untuk pakej ekonomi untuk 600 pax t'masuk hidangan pengantin? Tq :)
    missbelldania@ymail.com

    ReplyDelete
  40. wslm...sy akn emel sebut harga utk cik bell..

    ReplyDelete
  41. sis, biase brape lama before majlis kena book ea?

    ReplyDelete
  42. salam.. blh emailkan sebut harga bagi 800pax termasuk hidangan pengantin utk pakej ekonomi. tq.
    email : nadiaxshahira@gmail.com

    ReplyDelete
  43. salam.. blh emailkan sebut harga utk 800pax termasuk hidangan pngntin pakej ekonomi.tq

    email : nadiaxshahira@gmail.com

    ReplyDelete
  44. wslm...cik bell secepat mungkin utk mngelakkan fully booked...

    cik nadia..sy akn emel sebut harga..

    ReplyDelete
  45. salam quotation buat 500 org termasuk kanopi .tq

    ReplyDelete
  46. salam quotation buat 500 org termasuk kanopi dan meja beradap..

    ReplyDelete
  47. wslm..tlg drop ur emel address..t sy blh send sebut harga..

    ReplyDelete
  48. Salam...bole email kt sy quatition tuk majlis sy pd 8/12 thun ni. Email sy norashekins@gmail.com

    ReplyDelete
  49. Salam...sy nk tnya pakej ekonomi tuk 600org. Bole email xnkt sy...norashekins@gmail.com

    ReplyDelete
  50. SALAM... MINTA TOLONG BAGI QUOTATION UTK 800PAX:

    PAKEJ STANDARD.
    - PA SISTEM
    -MEJA DAN KERUSI TETAMU
    -MEJA DAN KERUSI MAKAN BERADAB

    noraida.dolah@yahoo.com

    ReplyDelete
  51. minta emelkan qoutation untuk 800pax

    Pakej Standard
    -PA Sistem
    -Meja dan Kerusi Tetamu
    -Meja dan Kerusi Makan Beradab

    ReplyDelete
  52. SALAM... MINTA TOLONG BAGI QUOTATION UTK 800PAX:

    PAKEJ STANDARD.
    - PA SISTEM
    -MEJA DAN KERUSI TETAMU
    -MEJA DAN KERUSI MAKAN BERADAB

    noraida.dolah@yahoo.com

    ReplyDelete
  53. salam.. blh emailkan sebut harga utk 800pax termasuk meja dan kerusi tetamu untuk pakej murah..(rm7.20/pax)

    email : dnasyaz@gmail.com

    ReplyDelete
  54. salam.. blh emailkan sebut harga utk 800pax termasuk meja dan kerusi untuk tetamu bg pakej murah (rm7.20/pax).tq

    email : dnasyaz@gmail.com

    ReplyDelete
  55. salam kak kaseh.. sy skrg tgh buat pilihan utk buat mjls perkahwinan di dewan wisma sejarah@di rumah.boleh x bg quotation utk:

    1.knduri di dewan
    -pakej ekonomi utk 500px
    -alas meja x30
    -tmsuk hiasan meja pengantin & meja vip x4

    2.knduri di rumah
    -pakej ekonomi utk 500px
    -hiasan meja pngntn & meja vipx4
    -kanopi
    -mj & kerusi

    emelkn pd eimra.ismiera@gmail.com mekasey..

    ReplyDelete
  56. Salam,

    just nak tahu, your katering boleh buat tak untuk majlis akikah utk baby yg dalam pax 50 to 80 org? menu simple / ekonomi :
    Nasi beriyani
    Lauk ayam masak merah
    kuah dalca
    lauk kambing masak kurma (kalau dapat pakej berserta dgn kambing seekor)

    boleh email ke fairuz.sarman@gmail.com

    ReplyDelete
  57. Salam,

    just nak tahu, your katering boleh buat tak untuk majlis akikah utk baby yg dalam pax 50 to 80 org? menu simple / ekonomi :
    Nasi beriyani
    Lauk ayam masak merah
    kuah dalca
    lauk kambing masak kurma (kalau dapat pakej berserta dgn kambing seekor)

    boleh email ke fairuz.sarman@gmail.com

    ReplyDelete
  58. Salam,
    Saya maisarah..boleh saya dapatkan quotation catering untuk 1000/pax..
    -knduri di rumah
    -pakej ekonomi utk 1000px
    -mkn beradap
    -tmsuk hiasan meja pengantin & meja vip x4
    -service (Pelayan beseragam)



    emelkn pd sara070484@gmail.com

    Thanks..

    ReplyDelete
  59. salam, boleh email tak kt i quotation untuk majlis akad nikah min 150 pax sekali kerusi and meja.. and dgn pakej tu apa lagi ye u offer? email kt i chachaishah@gmail.com. tq

    ReplyDelete
  60. salam, boleh bagi sy quotation untuk min 100 pax untuk majlis akad nikah.. termasuk kerusi dan meja.. and dgn pakej tuh apa lagi ye yg u offer?

    menu kalau leh,
    nasi minyak/nasi putih 20%
    ayam masak merah
    kari daging
    sambal belacan & ulam
    ikan masin
    acar
    buah tembikai (desert)

    air sirap limau

    email ke chachaishah@gmail.com

    tq

    ReplyDelete
  61. salam kak..boleh email quotation untuk majlis didewan untuk 500 pax? email izzati86@gmail.com

    ReplyDelete
  62. salam kak.. sy nk tanya klau catering tok 200/pax + kanopi tnpe scallop.. brape yea?
    pm sy yea ---> are_sue18@yahoo.com

    ReplyDelete
  63. salam kak.. sy nk tnya klau ambil pakej murah untuk 200/pax brpe yea? reply plz.. are_sue18@yahoo.com

    ReplyDelete
  64. Boleh saya dapatkan contact kak tak?
    Email : meormohdnoorhafiz@gmail.com

    ReplyDelete
  65. salam kak...sy eza nk tnye psal PAKEJ KATERING STANDARD : RM9.00 / PAX tp untuk 600pax* saje... n sy nk th tmpat akak senang bole kte duk bincang...

    ReplyDelete
  66. salam kak sy nk tnye psl PAKEJ KATERING STANDARD : RM9.00 / PAX untuk 600pax.. n bole sy di mane sy bole jmpe akak..?

    ReplyDelete
  67. Salam Kak,

    Nak minta quotation pakej ekonomi, 800pax lengkap dengan kanopi/hiasan.

    Emel: alhaimiadam@gmail.com

    TQ ;)

    ReplyDelete
  68. salam..sy nak buat menu kg dlm 150-200 pax..blh bagi emailkan pakej2nya..

    chinailin81@gmail.com

    ReplyDelete
  69. As'salamualaikum...
    nak tanya kalau majlis di johor bahru tak??
    kalau ambik catering sahajaboleh x??
    boleh tak saya nak tahu kira dia macam mana??
    dan macam mana menghubungi lebih lanjut ye??

    ReplyDelete
  70. As salam, blh bg quotation utk 800pax trmsuk:
    Kerusi meja + sarung ribeN
    Hidangan pengantin + set meja pengantin
    Kek 2tingkat
    Set meja vip
    Karpet merah
    Pa sistem + dj
    Emel ke faezah.yasin@yahoo.com
    Tq

    ReplyDelete
  71. assalamualaikum, boleh email quotation utk majlis dirumah utk 1000org.
    email: mashitah88@yahoo.com

    ReplyDelete
  72. salam, ada buat di Johor bahru tak? nak tanya package untuk 300pax lauk macam pakej katering ekonomi. sila email kepada edaita88@gmail.com

    ReplyDelete
  73. salam, ada buat di Johor bahru tak? nak tanya package untuk 300pax lauk macam pakej katering ekonomi. sila email kepada edaita88@gmail.com

    ReplyDelete
  74. salam.bole beri sy quotation utk majlis tunang.kanopi n katering utk 150org.emel sy di elia_juaini@yahoo.com.tq

    ReplyDelete
  75. salam..

    katering akk ni dimana ye...melaka ada tak

    ReplyDelete
  76. salam...

    katering ni dimaner ye...di melaka ada

    ReplyDelete
  77. katering ni dkt mana yer?
    ayu_moshi288@yahoo.com

    ReplyDelete
  78. assalamualaikum sis,
    nak tanya pajek untuk 100pax majlis nikah sekali kanopi, meja dan kerusi termasuk sekali kelengkapan catering berapa ye?
    minta email quotation kat ellyshasofea89@gmail.com

    ReplyDelete
  79. Assalamualaikum sis,
    nak tanya pakej catering 100pax + kanopi, meka kerusi dan kelengkapan katering untuk majlis nikah berapa ye?
    minta email quotation di ellyshasofea89@gmail.com
    terima kasih.

    ReplyDelete
  80. boleh saya dapatkan harga untuk 200 org makan bagi menu biasa.emel sy nadiatulaswanimohdyusuff@yahoo.com

    ReplyDelete
  81. salam.. pekej katering untuk standard punya. siap dgn kanopy,kek pengantin,hidangan pengantin. . berapa untuk 500pax??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm..pakej kanopi & katering standard 500pax : rm6800 lumpsum

      Delete
  82. salam kak. sy nak pkge rm9. utk 1500pax. akk email sy ye. ASAP. efa_licious@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm..utk 1500pax hrga slps less rm8.70 per pax ya..

      Delete
  83. Salam kak.. sy bakal lgsung 4.5.2014 ni.. boleh x akak emelkan sy quotation utk 800 pax pakej standard rm9 tu.. senarai lauk tetamu & pengantin.. kalo bleh sekali dgn kanopi.. selalu kanopi standard brape buah ye kak? Sy nk sewa sekali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wslm..

      - pakej katering standard 800pax : rm9.00 per pax

      - pakej kanopi & katering standard 800pax : rm12.00 per pax

      Delete
  84. assalam kak..katering katne ye? bole bagi harga utk 500pax utk pakej ekonomi & standart tapi xmasuk kanopi.
    emel: ezatul.aida89@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aslmkum..ini adlh sebut hrga yg dminta. Tq..

      Pakej katering ekonomi 500pax : rm5300 lumpsum

      Pakej katering standard 500pax : rm5900 lumpsum

      Jika berminat boleh hubungi saya di 0132680540 ♥♥♥

      * emel address u akk xdpt nk send. Invalid..

      Delete
  85. salam saya duk area nilai deka dengan usim,saya nak ambil pakej ekonomi untuk 500pax dengan 3 kanopy,boleh hantar quotation dekat mail saya tak,mayraza56@gmail.com

    ReplyDelete
  86. Wslm..baik sy akn emel sebut hrga ea. Tq..

    ReplyDelete
  87. Salam sis. Tolong email kan pakej katering murah untuk 250pax. Majlis di port klang selangor. Ini email sy cikmega@ymail.com

    ReplyDelete
  88. assalammulaikum cik kaseh..... boleh x sy nk tau kesemua harga bagi ke tiga-tiga pakej untuk 1000 org. selain itu, untuk kemah dah meja disediakkan tak.?? boleh x bagi quotation dekat email saya m.anwarahmad1089@gmail.com

    ReplyDelete
  89. Salam sis...
    Sy nk tahu harga utk pakej ekonomi utk 1500, 4 kanopi skali ngn hiasan meja pngantin m hidangan
    Email kpd masturahyassin2@gmail.com
    Tq..

    ReplyDelete