click...click...

.

.

Wednesday, October 19, 2016

PAKEJ KANOPI TRANSPARENT + CHIAVARI CHAIR & KATERING 1000PAX : RM19,990


Katering Murah by #NazliezaCatering - 0132000187
 Pakej Perkahwinan yang sangat berbaloi untuk anda miliki. Bersesuaian dengan bajet anda,tiada cas GST. Test Food pada Sabtu dan Ahad diberikan secara Percuma.

PAKEJ KANOPI TRANSPARENT + CHIAVARI CHAIR  & KATERING 1000PAX : RM19,990

1000 pax - Rm19,990
900 pax - Rm19,600
800 pax - Rm19,200
700 pax - Rm18,800
600 pax - Rm18,400
500 pax - Rm18,000

 PROMOSI OKTOBER : FREE BUBUR MANIS

Menu :
- nasi minyak / hujan panas / jagung (80%)
- nasi putih (20%)
- ayam masak merah / goreng berempah / kuzi
- daging masak kicap berempah / msk beriani / black pepper
- sambal sotong / sambal udang / ikan dori sweet sour
- dalca sayur / pajeri nenas bombay / nenas masak lemak cili api + ikan masin
- acar buah / sambal belacan + ulam
- papedom / ikan masin
- buah oren
- air kordial

Termasuk :
- 1 kanopi transparent pengantin (scallop, fairy light, chandelier, backdrop canvas + kain hiasan , 1 meja pengantin 8pcs chiavari chair, 1 meja kek, 2 meja vip & 20 pcs chiavari chair)
- 3 kanopi transparent tetamu (scallop, fairy light, chandelier, 12 meja tetamu, alas meja, 120 pcs chiavari chair)
- 1 kanopi transparent buffet (scallop, fairy light, chandelier, 2 buffet station)
- 1 meja hadiah & 1 meja doorgift
- 5 set kipas industri
- gubahan bunga segar di setiap meja

Percuma :
- kelengkapan katering
- tisu, plastik sampah, mineral & ais
- hidangan pengantin ayam golek, ikan siakap sweet sour, udang galah goreng, buah berhias & desert
- kek pengantin fondant 3 tingkat + fresh flower deco
- 2 set vip dome
- pelayan

* istimewa buat pelanggan yang membayar deposit booking date sebanyak rm300 sebelum 30 Oktober 2016 akan menikmati hadiah bubur manis secara PERCUMA.

Sms / WhatsApp : 0132000187 / 186
Email : nazliezacatering@yahoo.com
Facebook : Nazlieza Canopy, Catering & Wedding Planner
Blogspot : http://nazliezacanopycateringweddingplanner.blogspot.com

No comments:

Post a Comment